top of page

Ekipa 10 kapljic odlična v finalu!

V soboto, 10. 3. 2018, je v Športni dvorani Brinje in na OŠ Brinje Grosuplje potekal Finale FLL 2018. Na njem smo seveda sodelovali tudi mi, ekipa 10 kapljic. Imeli smo bučno podporo članov razširjene ekipe, staršev, ravnateljice Natalije Kotar, direktorja občinske uprave mag. Dušana Hočevarja in drugih krajanov.

Kljub zelo neobetavnemu začetku smo se odlično borili in uspeli pokazati, na čem smo intenzivno delali nekaj zadnjih mesecev. Robot Urinator je v zadnji vožnji dosegel 200 točk! WC vrtavke, ki smo jih izumili z namenom, da na šolskih pisoarjih ne bo več nepotrebne umazanije in da bo šola letno prihranila okrog 1000 litrov vode, so navdušile in bile nagrajene z 2. nagrado. Pri tekmovanju v vredotah pa smo dokazali, da smo prava ekipa, ki se zna zabavati v vsakem trenutku. Skupno smo dosegli najboljši rezultat v zgodovini FLL na OŠ Brinje Grosuplje, to je 4. mesto.

Hvala vsem našim podpornikom, ki ste z nami v dobrem in slabem, celo takrat, ko se naš Urinator šele navaja na novo stezo.


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Follow Us
  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Basic Square
bottom of page